Praktische Informatie

Op een schitterende locatie aan het water bevinden zicht 130 studio’s.

De volledig gerenoveerde studio’s zijn standaard uitgerust met keuken inclusief afzuigkap. Ook beschik je in de keuken over je eigen kookplaat, magnetron en koelkast. Hiervoor betaal je slechts € 15,- extra per maand bovenop de huurprijs.

Tevens is er een eigen douche en toiletgelegenheid. De studio’s hebben een hoog afwerkingsniveau voor een betaalbare prijs.

Algemene voorzieningen gebouw

Het gebouw heeft een aantal algemene voorzieningen zoals een studieruimte, een loungeruimte (beide met WIFI) en een inpandige fietsenstalling. Het zelf contracteren voor internet en TV behoort tot de mogelijkheden.
Bekijk hieronder de plattegronden.

Toegangscontrole

Alleen bewoners hebben toegang tot het gebouw. Er is een toegangscontrole door middel van een persoonlijke elektronische pas (druppel).

Studio aanbod

Bekijk naar ons totale studio aanbod. Wanneer je je inschrijft nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op. Samen bespreken we graag jouw wensen om je een voorstel te doen. Eerst mailen of bellen kan natuurlijk ook.

Vloer- en raambedekking, bedbank

De studio’s worden standaard opgeleverd met vloer- en raambedekking . Ook is het mogelijk om een bedbank bij te huren.  Klik hier voor foto’s van de studio’s.

Huurprijzen

De huurprijzen variëren afhankelijke van de grootte van de studio. De huurprijzen zijn exclusief service- en energiekosten De huurprijzen liggen voor de meeste studio’s onder de huursubsidiegrens.

Studio’s voldoen aan voorwaarden huurtoeslag

Wanneer je komt wonen in één van die prachtige studio’s kun je huurtoeslag aanvragen. Meer hierover vind je op de site van de Belastingdienst. Hier kun je ook een proefberekening maken om te kijken hoeveel toeslag je kunt verwachten.

Beheer en verhuur

Jetty Westra
Mail: info@windmillcampus.nl

Storing en/of calamiteiten

Bel bij storingen en calamiteiten met 06 57 69 48 49

Ons aanbod studio’s


Studio 22m2

€ 433,- p.m. excl.
Lees verder

Studio 44m2

€ 575,- p.m. excl.
Lees verder

Studio 41m2

€ 550,- p.m. excl.
Lees verder
Bekijk meer studio’s

Locatie