Een studio in Leeuwarden huur je bij Windmill Campus

Studeren in Leeuwarden en ook nog eens in deze prachtige studiestad wonen? Bekijk dan zeker de studio’s op de Windmill Campus. Onlangs compleet gerenoveerd en klaar om jou als bewoner te verwelkomen!

Je vindt de Windmill Campus aan de Goudenregenstraat te Leeuwarden, een prachtig pand aan de Dokkumer Ee. Een prachtige locatie met de hogescholen van Stenden en NHL op loopafstand. Het winkelcentrum Bilgaard en diverse supermarkten zijn ook binnen handbereik. Wanneer je de fiets pakt ben je in 10 minuten zelfs in de binnenstad van Leeuwarden. Lees hier meer over de ligging van de studio’s van Windmill Campus.

Zeer comfortabel wonen in je studio te Leeuwarden

ingerichte studio van Windmill Campus LeeuwarndeMaar naast dat je alle praktische zaken binnen handbereik hebt, wil je ook comfortabel wonen. Aan het eind van je studiedag lekker thuiskomen. En ook dan kun je niet om de studio’s van Windmill Campus te Leeuwarden heen.

Het pand heeft 7 verdiepingen en studio’s van verschillende groottes. Bekijk het aanbod op deze pagina.

Eigen keuken en badkamer
Alle kamers beschikken over een keuken met koelkast en magnetron en kookplaat, een douche, wastafel, en een eigen toilet. Die luxe heb je dus helemaal voor jezelf en hoef je niet te delen met anderen. Bekijk hier de studio’s.

Gordijnen en vloerbedekking, toch wel een van de grootste uitgaven wanneer je je kamer gaat inrichten, hebben wij voor je geregeld. Dat is al aanwezig in je kamer en kun je huren tegen een klein bedrag bovenop de betaalbare huurprijzen.

Veiligheid

De Windmill Campus is alleen toegankelijk voor bewoners. Deze komen binnen middels een elektronisch toegangssysteem. Overdag  is er een receptionist/beheerder aanwezig en er is dag en nacht cameratoezicht.

Extra service op Windmill Campus

Als dat nog niet overtuigend genoeg is leveren we extra service. En dat is hele belangrijke service, onder meer het keuren van de liften en onderhoudswerkzaamheden. Zo woon je niet alleen comfortabel maar ook veilig. Lees hier meer over de service- en energiekosten.

Ons aanbod studio’s


Studio 22m2

€ 433,- p.m. excl.
Lees verder

Studio 44m2

€ 575,- p.m. excl.
Lees verder

Studio 41m2

€ 550,- p.m. excl.
Lees verder
Bekijk meer studio’s

Locatie